Pohjola Logistics Oy:n kuljetuskalustoa

Pohjola Logistics Oy

Olemme vaativiin aikataulukuljetuksiin keskittyvä kuljetusliike. Toimimme graafisten tuotteiden vaativassa kuljetuslogistiikassa sekä olemme osana useassa varaosalogistiikkaketjussa runko- ja jakeluoperaattorina. Asiakkainamme ovat Suomen suurimmat mediatalot, kustantajat ja varaosatoimittajat.

Yrityksen toiminta perustuu vastuullisuuteen

Vastuullinen kuljetusliike

Olemme mukana asiakkaidemme ympäristönsuojelutavoitteissa. Raportoimme hiilijalanjäljestämme yksityiskohtaisesti (CO2, CO, HC, PM ja NOx). Tiedot saadaan kalustomme valmistajan järjestelmästä vaikka päiväkohtaisesti.

Kaikki ajoneuvomme ovat EURO 6 -luokituksen omaavia. Kuljettajamme ovat sitoutuneet ajokäytöksellään kulutustavoitteisiin. Uusiutuvien polttoaineiden käyttöä lisätään jakelumahdollisuuksien mukaan ja sähköisten vaihtoehtojen käyttömahdollisuuksia tutkitaan.

Yhteiskuntavastuullisuutta vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme. Olemme Luotettava Kumppani -jäsen.


Monipuolinen kalusto

Monipuolinen kuljetuskalusto

Operoimme Scania- ja Volkswagen-merkkisillä ajoneuvoilla (EURO 6). Kalusto koostuu pakettiautoista, kuorma-autoista, puoliperävaunuyhdistelmästä sekä HCT kokoisista ajoneuvoyhdistelmistä.

Palvelemme pikakuljetuksista nopeisiin toimituksiin.


Koulutettu ja motivoitunut henkilöstö

Koulutettu ja motivoitunut henkilöstö

Perehdytämme henkilökunnan työtehtäviin perusteellisesti. Noudatamme periaatetta, jonka mukaan uusi kuljettaja määrittelee koska on valmis työskentelemään itsenäisesti työtehtävässä. Kuljettajan vaihdokset eivät saa näkyä asiakkaalle huonontuneena työnlaatuna.

Lakisääteiset kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset huolehditaan luonnollisesti kuljettajalle sopivammalla tavalla.

Ajotapaan ja kaluston oikeaan käyttöön kiinnitämme erityistä huomiota. Ajoneuvovalmistajan- ja viranomaisten ohjeet otetaan huomioon päivittäisessä toiminnassa ja niitä päivitetään koulutussuunnitelmissa. Motivoitunut henkilöstö on iso voimavara, joka näkyy ja kuuluu yrityksen ulkopuolella.

Jos kiinnostuit työntekijänä, ota yhteys tommi@pohjolalogistics.fi.


Aina auki 24/7

Aina auki oleva kuljetusliike

Olemme aina tavoitettavissa 0400 820 999 tai kuljetus@pohjolalogistics.fi. Soittamalla saat nopean palvelun.

Pohjola Logistics Oy on Luotettava Kumppani.

© Pohjola Logistics Oy 2024